Maxinka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Alenkin blog 9.9.2011

Rano som si pozrela v kalendari...aky pekny datum mame dnes.
ze deviateho deviaty...aky pekny datum na svadbu. ja ako nevesta, moj najkrajsi so zarosenymi okuliarmi ako zenich. boze, hned by som sa zanho vydala. a nebola by to velka svadba, taka mala. pekna, romanticka. a bola by to velka zabava. a po svadbe by bola najkrajsia svadobna noc so vsetkym moznym aj nemoznym. hmmmmmmmmmmm pri pomysleni sa mi chlpy jezia. vsade. no ukaz toho jezka zasuskal mi do uska. a ja ze tam je kde vzdy byval. ale ze uz je z neho jezura. uz sa na nu davno nikto nedival. hm. pacila sa mu aj tak. a potom nam bolo krasne, teda mne isto.......
 tak velmi som sa s nim chcela uz porozpravat. nech ma konecne vnima aj inak. nielen ked som na znak. zapalil si a pocuval. ticho pocuval. hm. aj pocuvat vie krasne. milujem tie tri zvisla zahyby ktore ma pri uchu.  a este milujem jeho temeno. ma ho nedherne. najradsej by som mu vecne sedele na krku. naha, ked prisla ta sms, bola som srasne nahnevana. dlho som nevahala a volala mu a vynadala ze co si o sebe mysli ako si to predstavuje a za koho ma ma. a on ma uchlacholil lebo som chcela byt uchlacholena. a potom prisiel. a miloval ma. celu noc.

Alenka Divná | stály odkaz

Komentáre

  1. Počuj
    ty choleríča, to sú úskalia písania, no vyprávanie a hádzanie očami má úskalia tiež
    publikované: 09.09.2011 18:40:28 | autor: Pippa (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ...
    hm
    publikované: 17.09.2011 22:13:48 | autor: Maxinka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014