Maxinka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Alenkin blog 6.9.2011

Prosím Vás...ja som nenormálna???
uz sen co som mala v noci bol divny...eroticky...s nim...sa tak nadomnou snazil s tymi zarosenymi okuliarmi a odrazu prestal, ze prepac ale ja nemozem. a prestal. a ja v tom sne tak kukam nanho. moj pekny toto nemyslis vazne? a on ze ano. zobudzala som sa nahnevana. ze to si s nim uz ani vo sne neuzijem. nie to este v realite. a cely den na mne sedela taka tazoba. divno mi bolo. ak by som sa pustila do placu asi by som vyplakala rieku. vzhladom na moj menstruacny cyklus som prudko precitlivela a a zozrala som jednu velku tabulku mliecnej cokolady. potom som si este spravila kakao s troma lyzickami cukru a slahackou na vrchu. vyborne bolo mnam.ten chlap bol omyl. aj ked ista cast mojho ja prudko protestuje, rozum vie ze toto nikam nevedie. dokolecka dokola sa umarat a preco vlastne. lebo alenka je vyprahnuta za jeho dotykmi. nie je ani prva ani posledna, ktora sa takto trapi.takto to je. pride iny pride lepsi. bozeeee ale ja nechcem ineho nechcem lepsieho. cas. ten to vylieci. a cely den sa niesol v tomto duchu. a snazila som sa sustredit na pracu a na to co mi ludia hovoria. a potom konecne doma. pcham do seba parky s chlebom a vela vela kecupom. kukam do blba. zrazu pipne sms-ka. "obcas daj vediet ako sa mas"

Alenka Divná | stály odkaz

Komentáre

  1. A odpoveď
    bola aká ? Mohla si mu napísať niečo v duchu takom
    Milý snový nemohúcnik, na trhu so svadbami (ak ešte dnešný človek vôbec zvažuje aj také niečo) si človek ťažko vyberie a ak sa tam kedy vôbec naskytne niečo lepšieho, zoberie to druhý, ak si jeden/na vyberá príliš dlho.

    Toto bude asi najracionálnejšia analýza v tomto.

    Keď mi raz z mosta doprosta povedal šéf, že nie som nenahraditeľný človek, najprv ma naštval, ale potom ma prepadli úvahy, či existuje človek, ktorý je nenahraditeľný
    publikované: 06.09.2011 18:51:20 | autor: krišpín (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Nenahraditeľnosť
    no a k čomu ťa úvahy, čo ťa prepadli, doviedli

    a čože ťa prepadajú úvahy o trhu so svadbami
    zdá sa ti, že okolití blížni uzatvárajú barterovo-svadobné zmluvy ?

    publikované: 09.09.2011 19:22:27 | autor: Pippa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. je
    to ťažko individuálne

    svadba bola len metafora
    svadby sú väčšinou klišé kvôli tehotnosti a finančným istotám
    biele svadobné šaty, keď mala aj desiatich amantov

    ale možno tým chce žena zmetaforiť to, že dáva síce nie celkom nevinné telo, ale aspoň nevinnú myseľ
    publikované: 10.09.2011 10:54:57 | autor: krišpín (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014